استاد محمد پارس زاده

محمد پارس زاده

به این استاد امتیاز دهید

محل تدریس استاد محمد پارس زاده

دروس ارائه شده

صفحه استاد کامل و دقیق است و به من در کسب اطلاعات مورد نظرم کمک کرد.

  • نمره‌دهی
  • دانش تخصصی
  • جذابیت تدریس
  • سختی تکالیف
  • امتیاز ثبت شده
  • دیدگاه ثبت شده
  • 5
  • 5

تماس با استاد محمد پارس زاده

  • صحت اطلاعات
  • رای ثبت شده
  • 100%
  • 1
اطلاعات تماس

اصلاحات درخواستی کاربران

دیدگاه‌ها
20 مهر، 1403
  • 0
  • 0
  • میانگین امتیاز
  • نمره‌دهی
  • دانش تخصصی
  • جذابیت تدریس
  • سختی تکالیف

من با این استاد تجارت بین الملل داشتم. نمرم 12 شد.

با سلام  استادی کاملا بی ادب و بی نزاکت و دارای مشکلات روحی و روانی و اخلاقی و بیشتر به جای تدریس همش حرفهای سیاسی و ضد.....میزنند اصلا اوراق امتحانی را تصحیح نمی‌کنند با همه مشکل دارند و حسود هستند 😕 اگر بداند شخصی در نهاد دولتی مشغول به کار است او را قبول نمیکند و از دیگر مشکلات این شخص نداشتن ثبات اخلاقی و روحی و روانی و عقده ایی بودن این شخص هست ایشان اصلا صلاحیت استاد بودن را ندارند چون همش هدفش وقت تلف کردن و درس ندادن است و بیشتر اوقات اطلاعات غلط و غیر مرتبط درسی را تدریس میکنند در کل سواد کافی برای تدریس ندارند مباحث سر کلاسی با جزوه امتحانی و امتحانات پایانی با هم متفاوت هستند ایشان به هر کسی هر نمره آیی بخواهند بطور دلخواه میدهند بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد کازرون را تهدید میکنند که من شما را خواهم انداخت در کل پیشنهاد میکنم به ریس سازمان ایشان را به یک روانپزشک مجرب جهت رفع مشکلات اخلاقی و اجتماعی و فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و روحی روانی معرفی شاید کمی از عقد ایی بودن ایشان کم شود اساتید متعهد و بسیار خوبی هستند که میتوان آنها را با این شخص که اصلا خوب تدریس نمی‌کنند جایگزین کرد ایشان همش دنبال حاشیه و خراب کردن چهره دانشجویان هستند دوسال و نیم در این دانشگاه آزاد واحد کازرون نبودند اصلا هیچ گونه حاشیه ایی وجود نداشت و از موقعی که آمدند همه را به جان هم انداختند و بیشتر هم به جای تدریس حرفهای سیاسی میزنند .

  • غیبت=افتادن
  • ارائه‌ی سنگین
  • جزوش سنگینه
20 مهر، 1403
  • 0
  • 0
  • میانگین امتیاز
  • نمره‌دهی
  • دانش تخصصی
  • جذابیت تدریس
  • سختی تکالیف

من با این استاد حقوق تجارت داشتم. نمرم 12 شد.

دیگه حاضر نیستم درس بردارم چون نه سواد کافی برای درس دادن دارند و بیشتر به جای تدریس دروس مربوطه همش دنبال بحث حاشیه ایی سر کلاس و تخریب شخصیت بعضی از اساتیدی که بهتر از خود ایشان درس میدهند از جمله تخریب دکتر بهبهانی و دکتر طهماسبی و... و می گویند ایشان به دانشجویان کیلویی نمره میدهند این در صورتی است که خود ایشان سواد اصلا ندارند و اوراق امتحانی را هم صحیح نمی‌کنند و حتی به خانم ها هم بیشتر نمره میدهند و یکی از دلایل دیگر تغییر مبحث درسی قبل از امتحان می باشد در کل ایشان دارای مشکلات روحی و روانی و اجتماعی و اخلاقی هستند حتی دانشگاه آزاد واحد شیراز هم بنا به دلایلی از جمله اخلاقی با ایشان قطع رابطه کردند از دوستان عزیز خواهشمندیم تا میتوانید با این شخص دروس تخصصی را اخذ ننمایید چون واقعاً انسان بی تربیت و بی اصالتی هستند و حیف کلمه استاد که بروی این شخص گذاشته شود چون بویی از استادی و انسانیت نبرده اند و وقتی سوالی هم از ایشان پرسیده میشود و یا تدریسی که انجام میدهند همگی اطلاعات غلط و نادرست است و موجب بی سوادی و گمراهی دانشجویان و خروجی اشتباه میشود.😁

  • غیبت=افتادن
  • ارائه‌ی سنگین
  • جزوش سنگینه
17 مهر، 1403
  • 0
  • 0
  • میانگین امتیاز
  • نمره‌دهی
  • دانش تخصصی
  • جذابیت تدریس
  • سختی تکالیف

من با این استاد حقوق بین الملل داشتم. نمرم 9 شد.

-

  • غیبت=افتادن
  • ارائه‌ی سنگین
  • جزوش سنگینه
16 مهر، 1403
  • 0
  • 0
  • میانگین امتیاز
  • نمره‌دهی
  • دانش تخصصی
  • جذابیت تدریس
  • سختی تکالیف

من با این استاد تجارت بین الملل داشتم. نمرم 12 شد.

دیگه حاضر نیستم باهاش درس بردارم چون بی احترامی میکند بی ادب هستند اصلا شئونات اسلامی و اخلاقی را رعایت نمی‌کنند همش سر کلاس به جای تدریس دروس مربوطه حرف های ضد انقلاب میزنند و با دانشجویان دختر کلاس حرف های عاشقانه میزنند.

  • غیبت=افتادن
  • امتحانش سخته
  • جزوش سنگینه
16 مهر، 1403
  • 0
  • 0
  • میانگین امتیاز
  • نمره‌دهی
  • دانش تخصصی
  • جذابیت تدریس
  • سختی تکالیف

من با این استاد حقوق بین الملل داشتم. نمرم 10 شد.

دیگه حاضر نیستم باهاش درس بردارم چون بی احترامی و توهین میکنند سر کلاس به شخصیت دانشجو و مبحث درسی را یک هفته مانده به‌‌ شب امتحان تغییر میدهند ایشان به خاطر علاقه و تبعیض جنسیتی به دخترها بیشتر نمره میدهند و مشکلات  اخلاقی و زیادی با کارمندان و کارکنان دارند و همچنین با این که حقوق بگیر جمهوری اسلامی هستند سر کلاس به جای تدریس حرف های زد انقلابی و رهبری میزنند و در کل ایشان بیشتر وقت کلاس را به سخنان گزاف و بیهوده و چرت و پرت بدون تفکر و تعقل تلف میکنند و آدم شک میکند در داشتن مدرک و اخذ دکتر ایشان  حیف هزینه و کلاس و وقتی که با این شخص تلف بشود و واقعا اساتید بهتری برای تدریس از ایشان هست که باید جایگزین شوند با این شخص واقعا اصالت خریدنی نیست چون بیشتر اوقات به شخصیت دانشجو توهین میکنند.

  • امتحانش سخته
  • ارائه‌ی سنگین
  • جزوش سنگینه
برچسب‌ها
  • 5 جزوش سنگینه
  • 4 ارائه‌ی سنگین
  • 4 غیبت=افتادن
  • 2 امتحانش سخته
اساتید مرتبط

گفتگو

تمامی حقوق متعلق به اُستادیو میباشد و هرگونه بهره برداری پیگرد قانونی دارد.