صفحه دانشگاه کامل و دقیق است و به من در کسب اطلاعات مورد نظرم کمک کرد.
- امتیاز ثبت شده
- دیدگاه ثبت شده
- 4
- 1
- صحت اطلاعات
- رای ثبت شده
- 100%
- 1
تاریخچه دانشگاه بناب
احداث و راهاندازی دانشگاه های دولتی به دلیل افزایش استقبال داوطلبان و علاقهمندان به ادامه تحصیل در شهر محل سکونت افزایش زیادی داشته است. در سراسر ایران و در همه استان های ایران و حتی در بسیاری از شهرها و شهرستان یک تا چندین دانشگاه دولتی تأسیس و راهاندازی شده است. یکی از بهترین دانشگاه های دولتی استان آذربایجان شرقی که در سال 1375 افتتاح شد، دانشگاه بناب می باشد. این مرکز آموزشی فعالیت خود را با نام آموزشکده و جذب 35 دانشجو در رشته برق آغاز کرد و پس از آن در سال 1384 به عنوان دانشکده فعالیتش را زیر نظر دانشگاه تبریز ادامه داد. پس از چندین سال فعالیت، در سال 1388 به مجتمع آموزشی بناب ارتقاء پیدا کرد و با اهتمام و کوشش اعضای هیئت مدیره در سال 1390 به دانشگاه بناب تبدیل و به عنوان یک دانشگاه نوپا شناخته شد. در حال حاضر این دانشگاه 3000 دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد. این دانشگاه هم اکنون 14 رشته در مقطع کارشناسی، 10 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 2 رشته در مقطع دکتری نیز دارد. در این مقاله برای آشنایی بهتر با دانشگاه دولتی بناب، به معرفی امکانات و شرایط ورود به آن و رشته های تحصیلی مختلف این دانشگاه می پردازیم.
آدرس دانشگاه بناب کجاست؟
یکی از مهمترین مسائلی که داوطلبان و دانشجویان حتی هنگام تعیین رشته به آن توجه زیادی دارند، اطلاع از موقعیت جغرافیایی دانشگاه و چگونگی مسیر رفت و آمد به آن است. دانشگاه بناب از لحاظ موقعیت جغرافیایی به گونهای است که امکان رفت و آمد در همه ساعات روز به دلیل وجود وسایل ایاب و ذهاب به راحتی برای دانشجویان و اساتید امکان پذیر است. این دانشگاه در استان آذربایجان شرقی، شهر بناب، بزرگراه ولایت واقع شده است.
رتبه دانشگاه بناب
طبق بررسی ها و پرسش و پاسخ های انجام شده، یکی از مهمترین دلایلی که تأثیر زیادی در افزایش رغبت و تمایل داوطلبان و دانش آموزان برای ادامه تحصیل در دانشگاه دارد، رتبه دانشگاه است. از ابتدای تأسیس دانشگاه بناب تاکنون طبق تحقیقات انجام شده، در این مرکز آموزشی 370 مقاله در نشریات و مقالات داخلی چاپ شده که از بین این مقالات 63 مقاله جزء مقالات ژورنالی و 307 مقاله کنفرانسی است. همچنین تعداد 543 مقاله معتبر و برجسته در سطح بینالملل از این مرکز آموزشی استخراج شده و به چاپ رسیده است. در حال حاضر دانشگاه بناب از نظر تولید علم در کل کشور رتبه 422 و از نظر تولید علم در مقایسه با کل دانشگاه های دولتی رتبه 113 را به خود اختصاص داده است.
شرایط ورود به دانشگاه بناب
دانشگاه دولتی بناب همانند سایر دانشگاه های دولتی و دانشگاه های آزاد سراسر ایران، از طریق برگزاری آزمون سراسری کنکور اقدام به جذب دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف در رشته های متفاوت می کند. بر این اساس، داوطلبان و علاقه مندان به ادامه تحصیل می توانند در تاریخ مقرر در آزمون سراسری شرکت کرده و با توجه به رتبهای که کسب کردهاند و دریافت مشاوره تحصیلی رشته یا رشته های مورد نظر خود را انتخاب نمایند. دانشگاه بناب لیست رشته هایی که ارائه می دهد را همراه با تعداد ظرفیت هر رشته برای دانشجویان دختر و پسر به سازمان سنجش جهت چاپ و انتشار در دفترچه انتخاب رشته و شهر اعلام می کند. پس از انتخاب رشته دانشگاه رتبه داوطلبان و درصد هر دروس را بررسی کرده و سپس نتیجه قبولی یا عدم قبولی را در سامانه سازمان سنجش اعلام خواهد کرد. برای ثبت نام و ورود به دانشگاه بناب، لازم است که ابتدا مدارک زیر را در سایت دانشگاه به صورت غیر حضوری و اینترنتی آپلود نمایند.
- اسکن مدارک شناسایی (کارت ملی- شناسنامه)
- اسکن کارت پایان خدمت (برای دانشجویان پسر بالای 18 سال و در مقاطع تحصیلی کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری)
- کد قبولی (که در سایت سازمان سنجش اعلام می گردد.)
- اسکن ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی (جهت ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری)
- اسکن مدرک دیپلم
- اسکن گواهی پیش دانشگاهی
- اسکن ریز نمرات 3 ساله دیپلم
- توصیه نامه 2 استاد راهنما و استاد مشاور (ویژه دانشجویان دوره دکتری)
پس از آپلود مدارک لازم است که کلیه مدارک فوق را به همراه 6 قطعه عکس پرسنلی به مسئول ثبت نام دانشگاه به صورت حضوری تحویل دهید. علاوه بر این، این دانشگاه همانند بسیاری از دانشگاه های دولتی جهت حمایت از دانشجویان نخبه، طبق طرح فراخوان جذب دانشجو بدون کنکور و از طریق استعداد درخشان اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می کند. طبق این طرح کلیه دانشجویانی که با معدل 18 به بالا فارغالتحصیل شدهاند، یا موفق به کسب رتبه های برتر در دانشگاه های برتر در دانشگاه های دولتی یا المپیادهای داخلی و خارجی شدهاند، می توانند در سایت اصلی دانشگاه ثبت نام کرده و مدارک خود را آپلود کنند. دانشگاه مدارک را بررسی کرده و نتایج را اعلام خواهند کرد.
رشته های دانشگاه بناب
از مهمترین دلایلی که تأثیر زیادی در ارتقاء جایگاه و رتبه دانشگاه و رشد و پیشرفت دانشجویان دانشگاه بناب شده، راهاندازی و تأسیس دانشکده های مختلف برای رشته های متفاوت است. با این روش دانشجویان در محیطی تخصصی و مجهز می توانند به انجام پژوهش های تخصصی بپردازند و تجربه کسب کنند. این دانشگاه در حال حاضر 3 دانشکده به نام های دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه و دانشکده هنر و معماری دارد. در این دانشکده رشته های زیر به صورت تخصصی در دانشکده های مجزا تدریس می شوند:
- مهندسی کامپیوتر (مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد گرایش مهندسی نرم افزار)
- مهندسی برق (مقطع کارشناسی گرایش الکترونیک و مخابرات، کارشناسی ارشد گرایش فوتونیک)
- مهندسی مواد (مقطع کارشناسی)
- مهندسی مکانیک (مقطع کارشناسی گرایش حرارت و سیالات، طراحی جامدات)
- مهندسی عمران (مقطع کارشناسی ارشد گرایش سازه)
- مهندسی شیمی (مقطع کارشناسی)
- مهندسی پلیمر (مقطع کارشناسی ارشد)
- مهندسی ریاضی (مقطع کارشناسی گرایش کاربری، آنالیز، مقطع کارشناسی ارشد و دکترا گرایش هندسه)
- مهندسی معماری (مقطع کارشناسی)
- مهندسی اپتیک و لیزر (مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
- مهندسی نساجی (مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
امکانات دانشگاه بناب
دانشگاه دولتی بناب جهت افزایش رضایت دانشجویان امکانات ویژه و مطلوبی را برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در نظر گرفته است که ازجمله آن ها می توان به ساخت خوابگاه، ساخت و راهاندازی کتابخانه مجهز و بزرگ، ساخت سالن ورزشی و سامانه آموزش مجازی اشاره کرد. یکی از بهترین امکانات، ساخت خوابگاه های مجزا و مجهز برای دانشجویان پسر و دختر غیربومی است. دانشجویان غیربومی در مقاطع تحصیلی مختلف و در صورت داشتن شرایط و ضوابط اداره امور رفاه دانشگاه و خوابگاه ها می توانند در خوابگاه ها سکونت داشته باشند. دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و دوره کارشناسی ارشد حداکثر 2 سال معادل 4 ترم، دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته حداکثر 4 سال معادل 8 ترم، دانشجویان مقطع دکتری حداکثر 4 الی 5 سال معادل 8 ترم تحصیلی می توانند در خوابگاه ها سکونت داشته باشند. ازجمله خوابگاه های خودگردان دانشگاه بناب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- خوابگاه عابدینی (ویژه برادران)
- خوابگاه لاله (ویژه برادران)
- خوابگاه حاج اسداللهی (ویژه برادران)
- سرای خوابگاهی (ویژه خواهران دارای بلوک های نسترن، یاس، نرگس)
-
کیفیت دروس ارائه شده
-
اعتبار علمی پژوهشی
-
کیفیت کتابخانه
-
کیفیت غذای سلف
-
کیفیت بوفه
-
فضای سبز
-
پارکینگ
-
اینترنت
-
امکانات ورزشی
-
بار علمی
-
اخلاق و رفتار
-
تجربهی انتخاب واحد
-
پاسخگویی بخش اداری
-
سرویس رفتوآمد به دانشگاه
-
دسترسی به حملونقل عمومی
-
موقعیت شهری
برای ارسال پیام لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
گفتگویی ثبت نشده است.