

صفحه دانشگاه کامل و دقیق است و به من در کسب اطلاعات مورد نظرم کمک کرد.
- امتیاز ثبت شده
- دیدگاه ثبت شده
- 0
- 0
- صحت اطلاعات
- رای ثبت شده
- 0%
- 0
تاریخچه دانشگاه صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما تهران یک دانشگاه دولتی وابسته به صدا و سیما است که اولین بار با نام مدرسه عالی تلویزیون و سینما شروع به فعالیت کرد. دانشگاه صدا و سیما تهران ما قطب علمی رشته های حوزه رسانه شناخته میشود. این دانشگاه همانند همه دانشگاههای دولتی از طریق آزمون سراسری در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرد و در حال حاضر 70 استاد فرهیخته و مطرح مشغول تدریس هستند. دانشگاه صدا و سیما به منظور تربیت نیروی انسانی در حوزه رسانه فعالیت میکند. در این مقاله به طور کامل با فعالیتها و رتبه این دانشگاه آشنا میشویم.
رتبه دانشگاه صدا و سیما تهران
دانشگاه صدا و سیما به دلیل آموزش و تربیت نیروی انسانی برای اجرای کار عملی مانند تئاتر، سینما و ... پس از اعلام نتایج اولیه قبولی دانشجویان از آنها یک آزمون عملی میگیرد. این دانشگاه فرصت مناسبی را برای آموزش علاقهمندان فراهم کرده و به دلیل داشتن امتیاز 2 مجله تخصصی، انتشار 414 مقاله تخصصی، 237 مقاله ژورنالی و 177 مقاله کنفرانسی و برگزاری 4 همایش بر جسته و بزرگ، رتبه این دانشگاه در ایران رتبه قابل ملاحظهای است. هر دانشگاه دارای دو رتبه است. این رتبه نسبت به مراکز هم رده و نسبت به کل مراکز علمی فعال در سطح کشور ایران تعیین میشود. رتبه دانشگاه صدا و سیما تهران در ایران از نظر تولید علم در کشور 324، رتبه دانشگاه در بین دانشگاههای دولتی ایران نیز از نظر تولید علم 90 است.
شرایط پذیرش دانشگاه صدا و سیما تهران
دانشگاه صدا و سیما تهران در حال حاضر 5 دانشکده فعال در زمینههای تخصصی مختلف دارد و در آن حدود 900 نفر دانشجو در رشتههای مختلف مشغول تحصیل هستند. دانشکدههای این دانشگاه، دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، فنی- مهندسی رسانه صدا و سیما، دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صدا و سیما، دانشکده دین و رسانه (محل تحصیل دانشگاه قم) است. این دانشگاه برخلاف برخی از دانشگاهها به صورت نیمه متمرکز است و دانشجویان پس از این که در مرحله اول پذیرفته شدند، برای پذیرش نهایی باید در یک آزمون عملی هم شرکت کنند، مصاحبه شوند و در صورت کسب نمره قبولی وارد دانشگاه شوند. سایر شرایط پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت زیر است:
- تابعیت جمهوری اسلامی ایران داشته باشد و پدر و مادر آنها ایرانی الاصل باشند.
- به ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی معتقد باشند.
- به دین اسلام معتقد باشند.
- پیشنیه کیفری نداشته باشند.
- دانشجویان علاوه بر گذراندن دروس مصوب در رشتههای دانشگاه صدا و سیما، باید دروس خاصی که دانشگاه ارائه میدهد نمره قبولی بگیرند.
- دانشجویان در بدو ورود باید حداکثر 30 ساله باشند. (برای دانشجویان پسر شرایط احتساب دوره سربازی در نظر گرفته میشود.)
- دانشجویان باید متعهد شوند و تعهد محضری دهند که پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه روزانه، در صورت معرفی دانشگاه و نیاز صدا و سیما حداقل 2 برابر بیشتر از مدت تحصیل با دریافت حقوق ماهیانه در صدا و سیما فعالیت کنند.
- کارکنان رسمی صدا و سیما که حداقل 10 سال سابقه خدمت دارند، امکان شرکت در آزمون سراسری را خواهند داشت.
- اگر دانشجویان به دلایلی مثل انتقالی، انصراف یا اخراج یا پس از فارغ التحصیلی حائز شرایط استخدام در سازمان صدا و سیما نباشند، باید کلیه هزینههای تحصیلی و خسارات مالی را به دانشگاه پرداخت کنند.
- در صورتی که رتبه قبولی دانشجویان در دانشگاه روزانه با رتبه دو رقمی باشد، از کمک هزینههای ویژه بهرهمند خواهند شد.
- در مصاحبه حضوری سؤالاتی در مورد مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، جغرافیایی روز در ایران، مسائل دینی، عقیدتی، تاریخی و سؤالاتی در مورد آَشنایی با سازمانها و تشکیلات سازمانی کشور ایران پرسیده میشود.
- عدم استخدام و تعهد خدمت به هیچیک از سازمانها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی (به صورت رسمی، قراردادی، پیمانی و ...)
رشتههای دانشگاه صدا و سیما تهران
همان طور که در قسمتهای قبلی گفته شد، این دانشگاه چندین دانشکده تخصصی و فعال دارد که در هرکدام از این دانشکدهها رشتههای تخصصی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تدریس میشود. کلیه رشتههای دانشگاه صدا و سیما تهران به شرح زیر است:
رشتههای مقطع کارشناسی:
-
رشتههای گروه آموزشی هنر: کارگردانی تلویزیونی و هنرهای دیجیتالی با گرایش انیمیشن، تلویزیون و هنرهای دیجیتال با گرایش گرافیک رایانهای
- رشتههای گروه آموزشی علوم انسانی: روزنامه نگاری
- رشتههای گروه آموزشی علوم ریاضی و فنی: مهندسی برق مخابرات با گرایش فرستنده، کاردانی برق با گرایش صدا برداری، کاردانی برق با گرایش صدا و تصویر (شرکت در آزمون سراسری رشته ریاضی فیزیک)
رشتههای مقطع کارشناسی ارشد:
- گروه آموزشی هنرهای نمایشی و سینما: تهیه کنندگی تلویزیونی، نویسندگی رادیو، ادبیات نمایشی با گرایش فیلمنامه نویسی
- گروه آموزشی مهندسی برق: مهندسی صدا، مهندسی برق مخابرات سیستم
- مجموعه علوم ارتباطات اجتماعی: مدیریت رسانه، تحقیق در ارتباطات، تبلیغات بازرگانی، روزنامه نگاری، علوم ارتباطات اجتماعی
اساتید هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما تهران
حدود 70 استاد برتر و مطرح در سطح کشور در دانشگاه صدا و سیما مشغول فعالیت و تدریس هستند. این اساتید از لحاظ مرتبه علمی و تجربه تدریس جزء اساتید مطرح و عالی هستند و همین امر موجب تربیت نیروی فعال و متخصص در زمینههای مختلف شده است؛ که در اینجا لیست اساتید دانشگاه آوردهایم که عبارتاند از:
- داوود نعمتی انارکی- دکتری علوم ارتباطات اجتماعی
- محمد قلی میناوند چال- دکتری علوم سیاسی
- پیمان جبلی- دکتری فرهنگ ارتباطات
- علی اکبر رزمجو- دکتری روابط بین الملل
- عباس ناصری طاهری – دکتری علوم ارتباطات
- حسین رضی – کارشناسی ارشد معارف اسلامی و تبلیغ
- محمد علی هرمزی زاده- کارشناسی ارشد جامعه شناسی
- مهرداد بذرپاش- دکتری مدیریت تکنولوژی
- عبدالعلی عسگری- دکتری مهندسی صنایع
- سید محمد شمس الدین- دکتری علوم اقتصادی
خوابگاه دانشگاه صدا و سیما تهران
طبق تعهداتی که مدیریت رفاهی دانشگاه صدا و سیما تهران برای دانشجویان متعهد میشود، وظیفه دارد که خوابگاه مورد نیاز دانشجویان غیر بومی را برای سکونت آنان اختصاص دهد. امور خوابگاهها نیز موظف است که خوابگاه اختصاصی برای دانشجویان پسر و دختر به صورت جداگانه در اختیار دانشجویان روزانه قرار دهد. این خوابگاهها برای دانشجویان پسر و دختر به صورت مجزا ساخته شده و به آنان ارائه میشود. دانشجویان مقطع کارشناسی می توانند حداکثر تا 9 ترم و دانشجویان کارشناسی ارشد حداکثر تا 5 ترم در خوابگاه سکونت داشته باشند. سکونت در خوابگاه برای دانشجویان دوره شبانه در تعهد دانشگاه نیست. مرکز بهداشت سازمان نیز به منظور توجه به رفاه حال دانشجویان طی بازدیدهای دورهای خوابگاه و رستوران دانشجویان را سم پاشی میکند. خوابگاههای دانشگاه:
- خوابگاه شهید آوینی (دو خوابگاه واقع در امیر آباد و جنب پارک لاله)
- خوابگاه شهید نظام دوست (واقع در منیریه مختص دانشجویان پسر)
- خوابگاه فاطمه الزهرا (س) (مختص دانشجویان دختر)
برای ارسال پیام لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
گفتگویی ثبت نشده است.